Satsuma Mandarins Crumble recipe-3

ENG | As it seems the British Crumble is becoming increasingly popular among foodies, Monsabor doesn’t want to be less and we have prepared a delicate Crumble with Satsuma Mandarins, which give a Mediterranean touch. The recipe it’s very easy and done in less than 1 hour.

Ingredients:

Preparation:

  1. Mix in a bowl the flour, sugar and the preheated butter. Reserve in the fridge.
  2. Place at the base of the tray you will use for the oven mandarin slices.
  3. Add the mixture to the mandarin slices and put it in the oven preheated to 180°C for 20 minutes.
  4. When it starts to brown on the top remove it from the oven and let it cool off to keep it crisp. And your magnificent Satsuma crumble is ready to serve and eat!

Receta de Crumble con mandarinas Satsumas

ESP | Como parece que el Crumble inglés se está poniendo muy de moda entre los foodies, Monsabor no ha querido ser menos y hemos preparado un delicado Crumble con Mandarinas Satsumas, que le dan un toque más mediterráneo. Muy fácil y hecho en menos de 1 hora.

Ingredientes:

Preparación:

  1. Mezclar en un bol la harina, el azúcar y la mantequilla previamente calentada en una sarten. Reserva en la nevera.
  2. Coloca en la bandeja que vayas a utilizar para el horno los gajos de naranja en la base.
  3. Añade la mezcla anterior a los gajos de naranja y mételo al horno previamente calentado a 180ºC durante 20 minutos.
  4. Cuando empiece a tostarse por la superficie sácalo del horno y déjalo enfriar fuera para que queda más crujiente. Y ya tienes listo un magnifico crumble de mandarinas Satsumas y un postre algo diferente :).

Satsuma Mandarins Crumble